REMOSKA S OKÉNKEM NEBO BEZ - KTERÁ JE LEPŠÍ?

Remoska_clanek1

Remoska je již více jak 60 let nepostradatelným pomocníkem v českých domácnostech. Tato unikátní elektrická pečící mísa je tak snadno ovladatelná, že ji zvládne i malé dítě, navíc se snadno udržuje, nespotřebuje téměř žádnou energii a vydrží desítky let. Také Vás zajímá, jaká Remoska bude vyhovovat právě Vám – s okénkem, nebo bez něj?

Remoska nejen vaří, peče, smaží, dusí, griluje, ale i opéká. Mimo vaření je vhodná i na ohřívání jídla a to díky nepřilnavému povrchu. Oproti troubě má Remoska výrazně menší rozměr, tedy ohřívá výrazně menší objem a tím se šetří čas a peníze. Jedinečnou vlastností REMOSKY je stejnoměrný rozvod tepla shora a ve výsledku tak dochází k plynulému prohřívání potraviny a nedochází k připalování pokrmu zespoda. Zkrátka vaření s Remoskou je pohodlnou zábavou.

Remoska® bez okénka

Jedná se o variantu, která přišla na svět jako první a je dodnes velmi oblíbená. Vyznačuje se klasickým vzhledem. Remoska® bez okénka je ideální variantou pro ty, kteří si raději zkontrolují pokrm prostřednictvím špejle, nebo pečené brambory promíchají a nespoléhají jen na samotné sledování. Za toto se jim Remoska bez okénka odvděčí tím, že jídlo rovnoměrné propeče ze shora. Zkrátka u Remosky bez okénka se teplota rovnoměrněji rozvádí po celé nádobě.  

Remoska bez okénka

Remoska® s okénkem

Již po pár letech výroby remosek bez sklíčka vyslyšela Remoska® volání zákazníků a rozšířila nabídku o verzi se sklíčkem. Po znovuzrození Remosky v devadesátých letech došlo k zvýšení užitných vlastností Remosky aplikací nepřilnavé vrstvy Teflonu jak na povrch nádoby/mísy, tak na spodní část víka. Díky tomu získali uživatelé vyšší komfort při vaření, pečení i smažení. Okénko slouží pro rychlou a snadnou kontrolu obsahu bez nutnosti odklopení víka. Pára, která vzniká při pečení, je odváděna přes ventily ve víku. Tato forma Remosky je výhodná pro všechny, kteří rádi kontrolují průběh svých kulinářských experimentů. Díky sklíčku si mohou gurmáni užívat pohledů na připravované pochoutky. Víte, že kuře upečené v Remosce je proti tomu pečenému v troubě bezkonkurenční. 

Remoska s okénkem

Která Remoska® je ta pravá?

Především ta, která bude vyhovovat Vašim osobním preferencím. Rozdíly ve výsledcích pečení, vaření a dušení jsou tak minimální, že  téměř nejsou znatelé. Rozdíl je tedy především v designu. Závěrem bych tedy řekl, že obě varianty prokážou skvělou službu a Remoska® nikoho nezklame. Tento produkt je zkrátka sázkou na jistotu.

Logo Značkové Nádobí

Na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.